Krēmīgā pasta ar bekonu un cieto Parmesan sieru.
Grilētas garneles ar chery tomātiem, redīsiem, salātu maisījumu, cukurzirņiem un vieglu medus-sinepju mērci.
Salāti ar BBQ vistu, valriekstiem, seleriju, bumbieru, kūpinātu krēmsieru un sinepju mērci
No Amerikas dienvidiem tradicionālā viegli asā krēmzupa ar vistas gaļu, jūras veltēm un BBQ gaļu.
Pilngraudu tortilja, pildīta ar fritētiem vistas filejas gabaliņiem un chilli majonēzi. Pasniedzas ar tomātu salsu.
Tumšās maizes burgers ar plūkātu BBQ cūkgaļu, marinētu seleriju,sālīītiem gurķiem, tomātiem un sinepju mērci. Pasniedzas ar frī kartupeļiem un Coleslaw salātiem.
Cūkgaļas kakla karbonāde saldā BBQ mērcē. Pasniedzas ar grillētu ananāsu, Coleslaw salātiem un apceptiem šampinjoniem.
Pilngraudu maizes burgers ar grilētu BBQ vistu , skābo ābolu, marinetu grilētu papriku, grilētu cukini un pesto majonēzi. Pasniedzas ar frī kartupeļiem un grilētu kukurūzu.
BBQ krāsnī cepts un uz grilla grillēts cālis. Pasniedzas ar dārzeņu ratatouille un kūpinata siera krēmu.
Šefpavārs iesaka! BBQ cūkgaļas ribiņas saldajā marinādē. Pasniedzas ar Coleslaw salātiem un pupiņām sarkanajā mērcē.
Baltās zivs fileja, sacepta kopā ar puķkāpostiem un sieru. Pasniedzas ar rukolu, garneļu mērci, grillētiem sparģeļiem bekonā un grillētu citronu.
Kārtainas deserts ar biskvītu, zemeņu mērci, vaniļas krēmu, Nutelas krēmu, putukrējumu, zemenēm un saldējumu. Dekorēts ar grauzdētām mandelēm.
Klasiskais amerikāņu ābolu pīrāgs ar saldējumu un vaniļas mērci.
BabyBack Ribs & BBQ ir Igaunijas pirmais un pazīstamākais ģimenes restorāns. Kopš pirmā restorāna atvēršanas 2004.gadā, esam paplašinājušies 10 restorānos Igaunijā, kā arī atklājām savu pirmo restorānu Rīgā, Latvijā 2019.gadā! Mūsu galvenais mērķis ir piedāvāt ne tikai patīkamu garšas baudījumu, bet arī jauku atkal redzēšanās vietu ar ģimeni un draugiem.